Plock!

Bekijk de speeldata van 'Plock!' in onze agenda.

'Plock!' is een knap staaltje circus/geluidstheater waarin een schilder-acrobaat zijn grote voorbeeld Jackson Pollock probeert te evenaren... Daarvoor gooit hij verfpotten, kwasten, stokken en zijn hele lichaam in de strijd.

De verf gaat aan het dansen, de potten beginnen te brommen, vlekken komen tot leven, kleuren krijgen geluiden en omgekeerd. Een bonte voorstelling voor kinderen (4+).

'Plock!' is een voorstelling van het circusgezelschap Grensgeval en aifoon. aifoon creëerde een luisterconcept met geluiden die je onbewust begeleiden in het kijken.


Plock! verovert China

De co-creatie Plock! tussen Grensgeval en aifoon speelde sinds december 2021 al verschillende keren in China (Shanghai en Beijing). Een kroon op ons werk. Apetrots!


Beluister fragmenten uit 'Plock!'


Review

"In just under an hour, Plock! explores some big themes: art as performance, the artist as performer, the audience as performers and co-creators. In summary, a work of art." Lees meer in The British Theatre Guide

“PLOCK! is spannend, grappig, poëtisch en vol bewegende kleuren. Het laat jong en oud beleven wat een kunstenaar in beweging brengt.” De Bond

Circus en geluid: een vruchtbare combinatie

Andere samenwerkingen tussen aifoon en circusgezelschap Grensgeval